Age Of Conan

Nog geen beoordelingen
Download Fratis

beschrijving

Age of Conan: Unchained, voorheen Age of Conan: Hyborian Adventures) is een online fantasy multiplayer rollenspel game voor Microsoft Windows gebruikers. Het game is gratis online beschikbaar als de spelers meer opties willen kunnen ze zich ook abonneren op het spel waardoor er meer spelmogelijkheden beschikbaar worden.

Functionaliteiten

Age of Conan is een serie games, die beginnen met de Hyborian Adventures. De game speelt zich af op het continent van de Hyborian koninkrijken, een jaar na de gebeurtenissen uit het boek van Rober E. Howard “The hour of the Dragon”. Conan heeft de troon van Aquilonia veroverd, maar de oude krachten van het kwaad proberen zijn heerschappij omver te werpen. Het landschap vande game is zeer divers. De ontwikkelaars hebben ook aandacht aan de muziek besteed. De componist Knut Avenstroup Haugen heeft met de muziek voor de game een IFMCA Award gewonnen. Gebruikers kunnen virtuele avatars creëren voor hun rol die ze in het spel willen spelen. Er zijn vier hoofdcategorien voor personages in de game gebaseerd op archetypes, het zijn Aquilonian, Cimmerian, Stygian en de later toegevoegde Khitan. Voor elk van deze vier categorieën die in het spel rassen genoemd worden kan gekozen worden voor een schelm, priester, soldaat of tovenaar. Voor de gevecht scènes maakt het game gebruik van wat Funcom, ‘real combat’ noemt. Hierdoor komt het in de game aan op de handigheid van de speler en niet alleen maar op het snel herhalen van dezelfde bewegingen of het inzetten van bonussen. Hierdoor wordt het spel veel spannender voor de spelers.
Naast het gebruik van wapens en het uitvoeren van man tegen man gevechten, komen er in het spel ook toverspreuken, aanvallen op afstanden en gevechten te paard voor. Ook kunnen de spelers versterkingen bouwen en katapulten bedienen. Er zijn zelfs dansbewegingen mogelijk in de game waarbij de ontwikkelaars gebruik hebben gemaakt van motion capture van een bekende Noorse danser.

Vergelijking

Vergeleken met andere fantasy multiplayer games zoals bijvoorbeeld World of Warcraft, valt Age of Conan op door de realistische weergave van de omgeving van de karakters. Dat helpt de speler enorm om in het spel te komen en te blijven spelen. De design van dit game is heel bijzonder en maakt de fantasy wereld bijna werkelijk. Ook de gevechtsfunctionaliteit is goed en eenvoudig te besturen. Dat maakt dat de speler ongestoord in het spel kan opgaan.

Conclusie

Voor Windows gebruikers die graag fantasy games spelen, kunnen we Age of Conan aanraden vanwege de heel mooi gemaakte fantasiewereld die een eigen gevoel van realiteit weet op te wekken.

Beoordelingen

Schrijf een review

Jouw mening ...

You must be logged in to post a comment.

Nog geen beoordelingen

Scanresultaat Antivirus

Dit bestand wordt als veilig beschouwd door 47 antivirus

Antivirus resultaat
Bkav
MicroWorld-eScan
nProtect
CMC
CAT-QuickHeal
McAfee
Malwarebytes
TheHacker
K7GW
K7AntiVirus
NANO-Antivirus
F-Prot
Symantec
Norman
TotalDefense
TrendMicro-HouseCall
Avast
ClamAV
Kaspersky
BitDefender
Agnitum
SUPERAntiSpyware
Ad-Aware
Emsisoft
Comodo
F-Secure
DrWeb
VIPRE
AntiVir
TrendMicro
McAfee-GW-Edition
Sophos
Jiangmin
Antiy-AVL
Kingsoft
Microsoft
ViRobot
GData
Commtouch
ESET-NOD32
VBA32
Baidu-International
Rising
Ikarus
Fortinet
AVG
Panda
Dit bestand is voor het laatst gescand op