Wise Registry Cleaner

Nog geen beoordelingen
officiële website Fratis

beschrijving

Wise Registry Cleaner is een zeer praktisch en gratis programma voor Microsoft Windows. Wise Registry Cleaner vindt bestanden op de Windows registry die problemen opleveren en lost deze problemen op. Hierdoor werkt de Windows computer van de gebruiker weer optimaal.

Functionaliteiten

Wise Registry Cleaner is een gratis programma dat ontbrekende onderdelen van bestanden, ongebruikte registraties, onjuiste paden naar applicaties en extenties van bestanden op kan sporen en deze problemen kan fixen. Het programma geeft ook aan welke registry bestanden zonder gevaar verwijderd kunnen worden en welke niet. De Windows Registry is een hierarchische database die essentieel is voor het Microsoft Windows besturingssysteem. Als de gebruiker toch besluit dergelijke bestanden te verwijderen, maakt het programma automatisch een back-up kopie van deze bestanden. Dit maakt de Wise Registry Cleaner een heel veilig programma.
Door het gebruik van een geavanceerd algoritme kan het programma de harde schijf van de gebruikers computer in zeer korte tijd scannen en herstellen. Mocht de gebruiker handmatig per ongelijk een essentieel bestand verwijderd hebben, zorgt de ‘undo’ functie ervoor dat deze stap weer hersteld wordt. Voor de gemiddelde gebruiker wordt meestal afgeraden iets aan te passen aan de Windows registry bestanden, maar met Wise Registry Cleaner is het gevaar dat er iets fout gaat beperkt. Het programma zorgt er voor dat de computer beter werkt.
Met Wise Registry Cleaner kan ook defragmentatie van de harde schijf worden tegen gegaan. Via de website van Wisecleaner is er online hulp beschikbaar voor de gebruikers. Er is een uitgebreide Frequently Asked Questions en ook een interactief forum waar gebruikers elkaar kunnen helpen met problemen en verbeteringen kunnen bediscusieren. Er is beperkt videomateriaal beschikbaar voor de nieuwe gebruiker. Via de site kunnen de gebruikers ook direct hun vragen stellen aan de makers van het programma. Het programma is in bijna vijftig verschillende talenversies beschikbaar. Het programma is nog steeds in ontwikkeling en met de hulp van fans, gebruikers en software ontwikkelaars worden er regelmatig updates gedaan waarmee de werking van Wise Registry Cleaner verbeterd wordt.

Vergelijking

Vergeleken met andere gratis Windows Registry Cleaners zoals Comodo, RegSeeker and Advanced WindowsCare, is WiseRegistry een robuste applicatie die snel en betrouwbaar fouten in de Windows Registry kan opsporen en herstellen. Niet voor niets heeft het programma Wise Registry Cleaners meerdere prijzen en awards gewonnen.

Conclusie

Wise Registry Cleaner is ook voor de niet zo technisch onderlegde Microsoft Windows gebruikers een veilig en betrouwbaar gratis programma. Wij kunnen het gebruik van dit programma aanraden als een goede manier om effectiviteit van Microsoft Windows te vergroten.

Beoordelingen

Schrijf een review

Jouw mening ...

You must be logged in to post a comment.

Nog geen beoordelingen