RoboForm

Nog geen beoordelingen
Download $29.95

beschrijving

RoboForm is een software programma dat wachtwoorden onthoud voor de gebruikers. Het programma is geschikt voor Microsoft Windows.

Functionaliteiten

RoboForm is een wachtwoord management en web formulieren invulprogramma. RoboForm vult automatisch de wachtwoorden van de gebruikers in op verschillende formulieren en inlog pagina’s. Het programma werkt met de volgende internet web browers Internet Explorer, Firefox en Google Chrome. Het programma werkt ook op mobiele apparatuur. De gebruiker kan zich abonneren op RoboForm waarmee de login en het wachtwoord op een veilige plaats op de cloud wordt opgeslagen. Met RoboForm is het eenvoudig om op favoriete websites in te loggen.
RoboForm bewaart automatisch de inlog en wachtwoord gegevens en onthoudt ook de bewuste websites als favorieten. Gebruikers van RoboForm kunnen ook persoonlijke informatie zoals naam, adresgegevens, email, credit card nummers en andere persoonlijke informatie in het programma opslaan, zodat het automatisch formulieren van de juiste gegevens kan voorzien als de gebruiker die op een bepaalde website moet invullen. Het scheelt de gebruiker veel tijd dat zijn persoonlijke informatie niet steeds opnieuw ingetypt hoeft te worden. De RoboForms gegevens voor login en wachtwoorden zijn beschikbaar via verschillende apparatuur en ook te synchroniseren vanaf verschillende apparaten.
Vanaf de website van RoboForm kan de gebruiker direct het gratis programma downloaden. Op de site staat ook veel hulpmateriaal, zoals tutorials en video’s waarin de verschillende stappen en processen van het programma worden uitgelegd. Bijvoorbeeld hoe de gebruiker een master wachtwoord instelt, hoe een master wachtwoord gereset kan worden en nog veel meer mogelijkheden. Er is online ook een handboek beschikbaar voor de gebruikers en een Frequently Asked Questions. Van RoboForm is ook een betaalde versie beschikbaar met natuurlijk meer functionaliteiten.

Vergelijking

Er zijn maar weinig wachtwoord management programma’s en daarvan zijn er nog minder gratis. Vergeleken met andere andere wachtwoordmanagement programma is RoboForm een betrouwbare en gratis oplossing voor gebruikers zodat ze niet zelf al de verschillende inlog gegevens en wachtwoorden hoeven te onthouden of op een veilige plek te bewaren. Het voordeel van RoboForm is verder dat de gegevens zijn opgeslagen in de cloud en op verschillende manieren door de gebruiker te benaderen zijn: vanaf de desktop computer, de mobiele telefoon, de iPad of andere mobiele apparatuur. Dat maakt RoboForm bijzonder praktisch, ook vergeleken met andere programma’s.

Conclusie

Voor Microsoft Windows gebruikers is RoboForm een heel praktisch programma om wachtwoorden te managen op een veilige manier. Hierdoor hoeft de gebruiker geen lijstjes meer bij te houden van inloggegevens en wachtwoorden of opnieuw formulieren in te vullen.

Beoordelingen

Schrijf een review

Jouw mening ...

You must be logged in to post a comment.

Nog geen beoordelingen

Scanresultaat Antivirus

Dit bestand wordt als veilig beschouwd door 51 antivirus

Antivirus resultaat
Bkav
MicroWorld-eScan
nProtect
CMC
CAT-QuickHeal
McAfee
Malwarebytes
SUPERAntiSpyware
K7AntiVirus
K7GW
TheHacker
Agnitum
F-Prot
Symantec
Norman
TotalDefense
TrendMicro-HouseCall
Avast
ClamAV
Kaspersky
BitDefender
NANO-Antivirus
ViRobot
ByteHero
Ad-Aware
Emsisoft
Comodo
F-Secure
DrWeb
VIPRE
AntiVir
TrendMicro
McAfee-GW-Edition
Sophos
Jiangmin
Antiy-AVL
Kingsoft
Microsoft
AegisLab
GData
Commtouch
AhnLab-V3
VBA32
Baidu-International
ESET-NOD32
Rising
Ikarus
Fortinet
AVG
Panda
Qihoo-360
Dit bestand is voor het laatst gescand op