PowerPoint Viewer

Nog geen beoordelingen
Download Fratis

beschrijving

PowerPoint is het zeer populaire programma om presentaties te maken van het Microsoft Office. Het Microsoft Office PowerPoint Viewer is het gratis programma voor Windows gebruikers om PowerPoint presentaties te kunnen zien zonder dat het Microsoft Office PowerPoint op de computer geïnstalleerd is.

Functionaliteiten

PowerPoint is een programma waarmee presentaties opgebouwd worden met verschillende slides. De naam slide komt van ‘slide projection’ of diaprojectie, maar eigenlijk hebben de slides meer overeenkomst met overheadsheets of transparanten die met een overheadprojector op een wit scherm geprojecteerd worden. De slides in Microsoft PowerPoint kunnen afbeeldingen, teksten, maar ook geluid en filmmateriaal bevatten. Dit materiaal kan door de maker van de PowerPoint presentatie aangepast worden. Een presentatie kan via een beamer gepresenteerd worden, bekeken worden via een computerscherm of afgedrukt worden in verschillende formaten.
PowerPoint slides kunnen ook bij video conferenties gebruikt worden om presentaties houden. In het pakket zijn functionaliteiten opgenomen om professionele presentaties te maken. Er kunnen ook animaties in slides gebruikt worden en speciale geluidseffecten als een nieuwe slide in beeld komt. Een presentatie kan ook opgezet worden als een soort film waarbij de presentaties automatisch afgespeeld wordt een elke slide een bepaalde tijd in beeld is en hoe vaak een presentatie herhaald moet worden.
De PowerPoint Viewer kan als programma gedownload worden en kan ook toegevoegd worden bijvoorbeeld op een CD met daarop verschillende presentaties. De PowerPoint Viewer kan via de Microsoft Office Online website gedownload worden. Ook presentaties die met een wachtwoord beveiligd zijn kunnen geopend worden met PowerPoint Viewer. Met de PowerPoint Viewer kunnen presentaties geopend worden die met PowerPoint 97 en latere versies gemaakt zijn. Het programma ondersteunt het onderdelen van bestanden, met uitzondering van OLE objecten en scripts. PowerPoint Views is alleen beschikbaar voor Microsoft Windows gebruikers.

Vergelijking

Vergeleken met andere presentatieprogramma heeft Microsoft met PowerPoint de standaard gezet en de markt grotendeels in handen. Juist voor gebruikers die het Microsoft PowerPoint of het Microsoft Office programma niet hebben geïnstalleerd is het gratis programma PowerPoint Viewer een bijna noodzakelijk programma.

Conclusie

Microsoft PowerPoint Viewer is een essentieel programma voor Microsoft Windows gebruikers die PowerPoint presentaties willen bekijken zonder dat ze het hele Microsoft Office pakket op hun computer hebben geïnstalleerd.

Beoordelingen

Schrijf een review

Jouw mening ...

You must be logged in to post a comment.

Nog geen beoordelingen

Scanresultaat Antivirus

Dit bestand wordt als veilig beschouwd door 47 antivirus

Antivirus resultaat
Bkav
MicroWorld-eScan
nProtect
CAT-QuickHeal
McAfee
Malwarebytes
K7AntiVirus
K7GW
TheHacker
NANO-Antivirus
F-Prot
Symantec
Norman
TotalDefense
TrendMicro-HouseCall
Avast
ClamAV
Kaspersky
BitDefender
Agnitum
SUPERAntiSpyware
Ad-Aware
Emsisoft
Comodo
DrWeb
VIPRE
AntiVir
TrendMicro
McAfee-GW-Edition
Sophos
Jiangmin
Antiy-AVL
Kingsoft
Microsoft
ViRobot
AhnLab-V3
GData
Commtouch
ByteHero
VBA32
Panda
ESET-NOD32
Rising
Ikarus
Fortinet
AVG
Baidu-International
Dit bestand is voor het laatst gescand op