PDFCreator

Nog geen beoordelingen
Download Fratis

beschrijving

PDFCreator is een gratis software programma om tekstdocumenten om te zetten in Portable Document Format (PDF) voor Windows gebruikers.

Functionaliteiten

De PDFCreator is eenvoudig in het gebruik en heeft een overzichtelijke gebruikersinterface. Met een paar muisklikken, kan de gebruiker professionele PDF bestanden genereren. Het programma kan als een virtuele printer geïnstalleerd worden. Van vrijwel elk type document kan dit programma een PDF bestand maken. Er zijn verschillende profielen mogelijk om tijdens het bewerken van document tussen verschillende instellingen te switchen. Het programma voert een eindcontrole uit op de kwaliteit van het bestand en de hoeveelheid geheugenruimte dat het in beslag neemt.
De veiligheid van de PDF bestanden wordt geregeld met dit programma zo kan de gebruiker instellen dat het document niet geprint kan worden en dat er geen aanpassingen aan gedaan kunnen worden. Alle bestanden zijn met een wachtwoord te beschermen. De bestanden kunnen ook met encryptie bewaard worden met AES en tot een 128 Bit niveau. Verder kunnen de bestanden ook een digitale handtekening bevatten zodat de auteur van het document geverifieerd kan worden en het document beschermd is tegen aanpassingen.
Op de website van PDFCreator is uitgebreide hulp beschikbaar. Er is een online gebruikershandleiding en een Frequently Asked Questions. Op het PDFForge forum kunnen de gebruikers vragen stellen aan andere gebruikers en aan de ontwikkelaars van het programma. In het blog delen de ontwikkelaars van PDFForge het laatste nieuws over PDFCreator met gebruikers en andere ontwikkelaars. Ook vertellen ze daarin meer over het PDFForge, het bedrijf achter dit programma. Op Facebook is er ook een PDFForge pagina met nieuwtjes voor de PDFCreator community.

Vergelijking

Er zijn veel meer programma’s waarmee PDF bestanden gegenereerd kunnen worden dan het programma van Adobe. Veel computer gebruikers realiseren zich dat niet maar inmiddels zijn er meerdere gratis alternatieven, waar PDFCreator er één van is. Vergeleken met Adobe heeft de PDFCreator een snelle laadtijd en de bestanden hebben minder geheugenruimte nodig. Bovendien is het programma gratis. Vergeleken met andere gratis PDF programma’s heeft PDFCreator ook een goede veiligheidsfunctionaliteit waarmee de bestanden beschermd worden.

Conclusie

Voor Microsoft Windows gebruikers is PDFCreator een goed bruikbaar en gratis programma waarmee PDF bestanden van hoge kwaliteit gemaakt kunnen worden.

Beoordelingen

Schrijf een review

Jouw mening ...

You must be logged in to post a comment.

Nog geen beoordelingen

Scanresultaat Antivirus

4 bedreigingen werden gevonden tijdens het scannen van het gedownloade bestand

Antivirus resultaat
Bkav
MicroWorld-eScan
nProtect
CMC
CAT-QuickHeal
McAfee
Malwarebytes
SUPERAntiSpyware
TheHacker
K7GW
K7AntiVirus
Agnitum
F-Prot
Symantec
Norman
TotalDefense
TrendMicro-HouseCall TROJ_GEN.F47V0425
Avast
ClamAV
Kaspersky
BitDefender
NANO-Antivirus
AegisLab
ByteHero
Ad-Aware
Emsisoft
Comodo
F-Secure
DrWeb Adware.Downware.2013
VIPRE
AntiVir
TrendMicro
McAfee-GW-Edition
Sophos
Jiangmin
Antiy-AVL
Kingsoft
Microsoft
ViRobot
GData
Commtouch
AhnLab-V3
VBA32
Baidu-International
ESET-NOD32 Win32/OpenCandy
Rising PE:PUF.OpenCandy!1.9DE5
Ikarus
Fortinet
AVG
Panda
Qihoo-360
Dit bestand is voor het laatst gescand op