Microsoft Office Compatibility Pack

Nog geen beoordelingen
Download Fratis

beschrijving

Het Microsoft Office Compatibility Pack in het Engels geeft Windows gebruikers de gelegenheid nieuwere versies van het Office pakket van Microsoft te downloaden. Microsoft Office is een verzameling desktop applicaties en services voor Windows en Mac OS X. Het Microsoft Office Compatibility Pack is te downloaden via de Microsoft website.

Functionaliteiten

Door het Compatiblity Pack te installeren, kan de gebruiker Microsoft Office 2000, Office XP en Office 2003 gebruiken en daarnaast ook bestanden openen en bewaren die in nieuwere versie van Word, Excel en Powerpoint zijn gemaakt. Ook bestanden die een Open XML-indeling hebben kunnen dan worden gewerkt en opgeslagen. Het Office compatibiliteitspakket kan ook gebruikt worden in combinatie met Microsoft Office Word Viewer 2003, Excel Viewer 2003 en PowerPoint 2003 om bestanden met de nieuwe bestandsindelingen weer te geven.
Het compatibiliteitspakket moet ook geïnstalleerd worden om Office 2013, 2010, of 2007 bestanden in Office 2003, Office XP en Office 2000 te kunnen openen. Microsoft Office bestaat uit een aantal kantoortoepassingen verzameld voor met name zakelijke gebruikers. Microsoft Word is het meest bekende tekstverwerkingsprogramma dat deel uitmaakt van de Office verzameling. Microsoft Excel is het uitgebreide spreadsheet en rekenprogramma. Microsoft Outlook is het emailprogramma van Office. Alle programma’s zijn naadloos met elkaar geïntegreerd.
OneNote is een praktisch notitieprogramma dat na Office 2013 aan het pakket is toegevoegd. Microsoft Powerpoint is een presentatieprogramma uit de Office suite. Er zijn nog een aantal andere programma’s die ook deel uitmaken van Office zoals Microsoft Access, wat een database programma is, Microsoft Project voor projectplanning, Microsoft Visio voor het maken van flowcharts, organigrammen en diagrammen en Microsoft Frontpage voor het maken van webpagina’s in html code.
Met Microsoft Publisher kunnen gebruikers drukwerk ontwerpen, bijvoorbeeld voor kaarten, brochures en kalenders. Ook zijn er een aantal specifieke programma’s die via het Microsoft Office platform de verschillende applicaties met elkaar laten samen werken. Deze applicaties zijn te gebruiken via de internet en intranet applicatie Microsoft Sharepoint. Voor Microsoft Sharepoint is een aparte Developer en Designer applicatie beschikbaar en een platform voor samenwerking: Microsoft Sharepoint Workplace.

Vergelijking

Vergeleken met andere Office suites heeft Microsoft Office de standaard gezet voor de zakelijke programma’s Word, Powerpoint en Excel. De meeste andere Office suites hebben dan ook een mogelijkheid bestanden van Microsoft Office te kunnen openen en bewaren.

Conclusie

Voor Microsoft Windows Office gebruikers is het altijd belangrijk de laatste updates van Microsoft Windows te downloaden. Wat ons betreft is de Microsoft Office Compatibility Pack een essentiële download voor Windows gebruikers.

Beoordelingen

Schrijf een review

Jouw mening ...

You must be logged in to post a comment.

Nog geen beoordelingen

Scanresultaat Antivirus

Dit bestand wordt als veilig beschouwd door 47 antivirus

Antivirus resultaat
Bkav
MicroWorld-eScan
nProtect
CAT-QuickHeal
McAfee
Malwarebytes
TheHacker
K7GW
K7AntiVirus
NANO-Antivirus
F-Prot
Symantec
Norman
TotalDefense
TrendMicro-HouseCall
Avast
ClamAV
Kaspersky
BitDefender
Agnitum
SUPERAntiSpyware
ByteHero
Ad-Aware
Sophos
Comodo
DrWeb
VIPRE
AntiVir
TrendMicro
McAfee-GW-Edition
Emsisoft
Jiangmin
Antiy-AVL
Kingsoft
Microsoft
ViRobot
GData
Commtouch
AhnLab-V3
VBA32
Baidu-International
ESET-NOD32
Rising
Ikarus
Fortinet
AVG
Panda
Dit bestand is voor het laatst gescand op