Messenger Plus!

Nog geen beoordelingen
officiële website Fratis

beschrijving

Messenger Plus! is een software applicatie voor Windows Live Messenger en Skype. Het programma biedt extra functionaliteiten voor de Microsoft Instant Messenger client Windows Live Messenger en heeft ook gedeelde functionaliteit met het populaire programma Skype. Met controle buttons van Messenger Plus! op het hoofdscherm van de computer van de gebruiker kunnen berichten direct verstuurd worden en video calls met één click gestart worden.

Functionaliteiten

Messenger Plus! Heeft om te beginnen de functionaliteiten van Windows Live Messenger, zoals een album viewer, integratie met social netwerken, berichten sturen naar gebruikers die offline zijn, en voor bepaalde gebruikers offline kunnen zijn terwijl dat feitelijk niet zo is. De extra functionaliteiten van Messenger Plus! zijn onder meer auto-reply berichten, contacten in een klein scherm rechtstreeks toegankelijk via de desktop, opslaan van chats en berichten, een opschoonfunctie voor de contactenlijst.
Verder kan de look en feel van Messenger Plus! Aangepast worden met verschillende skins en wallpapers. Messenger Plus! heeft ook allerlei emoticons die als kleine flash animaties werken. Ze heten winks en kunnen naar alle contacten gestuurd worden om een bericht op te vrolijken of een meer emotionele lading te geven. Het programma heeft ook geluiden, sound packs genoemd die afgespeeld worden als er contact gezocht wordt met andere gebruikers. Messenger Plus! Is beschikbaar in meer dan twintig talen.
In 2012 werd de Messenger Plus! voor Skype versie gelanceerd waarmee ook het uitwisselen van real time video en muziek mogelijk is. Gebruikers kunnen gratis een Voice over IP gesprek voeren of een gesprek met video. Er zijn ook opname mogelijkheden voor video die via Messenger Plus! aan het Skype account kunnen worden toegevoegd. Op de website van Messenger Plus! kan de gebruiker via de Frequently Asked Questions antwoorden vinden op de vragen. Via nieuws en het overzicht van de functionaliteiten informeert de website de gebruikers van Messenger Plus!

Vergelijking

Vergeleken met andere instant messaging clients is Messenger Plus! net als de meeste messenger clients gericht op één besturingssysteem, in dit geval Windows. Juist door de focus op Windows en de combinatie met Skype is Messenger Plus! één van de meest gebruikte instant messaging clients voor Windows gebruikers.

Conclusie

Voor Windows is Messenger Plus! een aanbevolen betrouwbaar en eenvoudig instant messaging programma.

Beoordelingen

Schrijf een review

Jouw mening ...

You must be logged in to post a comment.

Nog geen beoordelingen

Scanresultaat Antivirus

3 bedreigingen werden gevonden tijdens het scannen van het gedownloade bestand

Antivirus resultaat
Bkav
MicroWorld-eScan
nProtect
CAT-QuickHeal
McAfee
Malwarebytes
K7AntiVirus
K7GW
TheHacker
NANO-Antivirus
F-Prot
Symantec
Norman
TotalDefense
TrendMicro-HouseCall
Avast
ClamAV Win.Trojan.Agent-107583
Kaspersky
BitDefender
Agnitum
SUPERAntiSpyware
ByteHero
Ad-Aware
Sophos
Comodo
DrWeb
VIPRE
AntiVir
TrendMicro
McAfee-GW-Edition
Emsisoft
Jiangmin
Antiy-AVL
Kingsoft
Microsoft
ViRobot
GData
Commtouch
AhnLab-V3
VBA32 suspected of Trojan.Downloader.gen.h
Baidu-International
ESET-NOD32 a variant of Win32/MessengerPlus.A
Rising
Ikarus
Fortinet
AVG
Panda
Dit bestand is voor het laatst gescand op