Auslogics Disk Defrag

Nog geen beoordelingen
Download $29.95

beschrijving

Auslogics Disk Defrag is een gratis programma dat Microsoft Windows gebruikers om de processnelheid van hun computer te vergroten. Vaak werkt een computer na verloop van tijd niet meer zo snel als de gebruiker gewend was.

Functionaliteiten

Met Auslogics Disk Defrag kan een gebruiker zijn Microsoft Windows computer de bestanden op de harde schijf die op verschillende plekken zijn komen te staan hergroeperen waardoor er meer geheugenruimte vrij komt en de processen sneller uitgevoerd kunnen worden. De procedure die in Auslogic Disk Defrag gebruikt wordt is als volgt. Eerst wordt alle index en directory informatie naar één plek gezet. Deze informatie kan dan vervolgens als eerste uitgevoerd worden en hoeft niet te wachten op andere processen. Bovendien komen de meest gebruikte bestanden zo op een deel van de harde schijf te staan dat sneller is dan andere delen. Vervolgens worden bestanden die weinig gebruikt worden naar een minder centrale plek op de harde disk verplaatsen. Tot slot worden files met belangrijke informatie makkelijker te vinden, zodat de zoekprocessen de computer niet verder vertragen.
Auslogics Disk Defrag werkt heel snel, in minder dan tien minuten is de hele hard disk van een Microsoft Windows computer geschoond en opnieuw ingedeeld. Naast de standaard instellingen, kan een gebruiker ook zelf voorkeuren aangeven zodat het programma optimaal werkt voor eigen gebruikt. Hiermee kan de gebruiker ook instellen dat het defragmentatie-proces automatisch uitgevoerd wordt, zodat wanneer er nieuwe bestanden naar de harde schijf geschreven worden, deze automatisch niet gefragmenteerd worden. Het programma checkt ook of er fouten in bestanden zijn geslopen en hersteld deze zodat de bestanden geen complicaties en vertraging meer veroorzaken voor het Microsoft Windows besturingssysteem.
Het programma is bovendien uitgebreid getest en heeft altijd goede beoordelingen gekregen van de vakbladen en andere ontwikkelaars. Sinds het programma is uitgebracht, heeft Auslogics Disk Defrag veel positieve publiciteit gehad. In 2010 en 2011 is het programma vermeld als top gratis downloads en het heeft de 5 sterren van CNet gekregen en de Editor’s Choice Award van Softpedia. Op de website van Auslogics Disk Defrag vindt de gebruiker naast de gratis download van het programma, ook een uitgebreide gebruikers handleiding en een overzicht van de Frequently Asked Questions.

Vergelijking

Vergeleken met andere gratis disc defragmenting programma’s, zoals MyDefrag, is de kwaliteit van Auslogics Disk Defrag voor een gratis programma zeer goed. Eigenlijk is Auslogics Disk Defrag nog het best te vergelijken met Disk Defragmenter van Microsoft Windows zelf. Ook in dat laatste geval komt het Australische programma zeer goed uit de bus.

Conclusie

Voor Microsoft Windows gebruikers die de snelheid van hun computer en de computerprocessen drastisch willen verbeteren, is Auslogic Disk Defrag een uitstekende gratis oplossing.

Beoordelingen

Schrijf een review

Jouw mening ...

You must be logged in to post a comment.

Nog geen beoordelingen

Scanresultaat Antivirus

Dit bestand wordt als veilig beschouwd door 50 antivirus

Antivirus resultaat
Bkav
MicroWorld-eScan
nProtect
CMC
CAT-QuickHeal
McAfee
Malwarebytes
TheHacker
K7GW
K7AntiVirus
NANO-Antivirus
F-Prot
Symantec
Norman
TotalDefense
TrendMicro-HouseCall
Avast
ClamAV
Kaspersky
BitDefender
Agnitum
ViRobot
ByteHero
Ad-Aware
Emsisoft
Comodo
F-Secure
DrWeb
VIPRE
AntiVir
TrendMicro
McAfee-GW-Edition
Sophos
Jiangmin
Antiy-AVL
Kingsoft
Microsoft
SUPERAntiSpyware
GData
Commtouch
AhnLab-V3
VBA32
Baidu-International
ESET-NOD32
Rising
Ikarus
Fortinet
AVG
Panda
Qihoo-360
Dit bestand is voor het laatst gescand op